Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Vores historie

Fra el-installatør til el-teknisk videnshus

Vores historie

Fra el-installatør til el-teknisk videnshus

Thomas B. Sandholdt

CEO / Managing Director

(+45) 26 31 30 00
ts@tstech.dk

Vores historie

Historien om TS TECH begynder i 2009, da Thomas Sandholdt grundlagde virksomheden. Siden da er vi vokset og tæller nu mere end 70 dygtige og dedikerede medarbejdere, og vi fortsætter med at vokse.

Vores vækst kan bl.a. ses i vores 4 Gazelle-priser fra Børsen samt vores domicil der nu tæller flere adresser, med hovedsædet på H E Bluhmes Vej 45 som vores primære.

I 2016 overtog Eltronic Group majoriteten af TS TECH, og dette har hjulpet os med at udvide vores kundebase og effektivisere vores processer i årene 2016 til 2022.

I 2022 køber Niels G. Langerhuus fra HYTOR Group og Thomas B. Sandholdt aktiemajoriteten tilbage fra Eltronic Group, hvilket igen placerede ejerskabet lokalt.

Gennem årene har vi arbejdet hårdt for at opnå en stærk position som totalleverandør af el-tekniske løsninger til forskellige målgrupper inden for industrien. Især inden for vind- og energisektorerne er vi en af de førende aktører.

Hos TS TECH har vi en ambition om fortsat vækst på lokalt, regionalt, nationalt og internationalt niveau. Vores forretningsområder dækker bredt inden for det el-tekniske område, og hvor det er muligt, har vi stor fokus på den grønne omstilling.

I dag er TS TECH et El-teknisk videnshus med et hovedfokus på vind, energi, marine, kommunikation og industri- og automationsløsninger, samt sikkerhedscertificeringer.

Og så naturligvis - og ikke mindst - vores medarbejdere, som vores vigtigste aktiv.

"I dag er TS TECH et el-teknisk videnshus"

Thomas B. Sandholdt

CEO / Managing Director